Despre noi
 

 
 

       YKK Group

   In  1934, Dl. Tadao Yoshida a  pus  bazele firmei  Yoshida  Kogyo Kabushikikaisha  in Japonia, firma care producea piese metalice. La un moment dat, compania a devenit specializata in rame de aluminiu pentru ferestre. Dl.Yoshida a realizat ca exista pierderi substantiale de aluminiu, un material scump in Japonia postbelica. Incercand sa refoloseasca aceste pierderi de aluminiu, a folosit o inventie americana de la inceputul secolului XX- fermoarul. Din anul 1956, compania a inceput sa produca, pe langa ramele de aluminiu si fermoare cu marca YKK, iar in prezent "Fastening" si "Arhitectural Products" sunt doua divizii paralele ale concernului.

YKK Group cuprinde:                                   

  • birouri de reprezentanta in peste 123 de tari    

  • fabrici in peste 68 de tari

YKK Romania scurt istoric:                         

  • 1998 a fost deschisa ca reprezentanta a YKK Austria la Bucuresti        

  • 2001 s-a infiintat YKK ROMANIA SRL             

  • 2006 s-a infiintat YKK ROMANIA Representative Office of Serbia and Montenegro, in Novi Sad

   Filozofia YKK

  Ciclul financiar il gandim in felul urmator: profitul YKK in Romania, ca de altfel in intreaga lume, trebuie reinvestit acolo unde a fost generat. Aceasta  este  o scurta  descriere a filozofiei YKK care a fost conceputa chiar de Dl. Yoshida insusi si pe care a denumit-o "Ciclul Generozitatii"

 Concluzie

  Suntem o companie structurata pe verticala: Departamentul de Machinery & Engineering asambleaza masinile necesare producerii de accesorii pentru industria usoara, apoi cu ajutorul acestora se fabrica produsele YKK in unitatile de productie din toata lumea. Caile noastre de actiune sunt foarte clare: suntem o companie expert, avem standarde foarte ridicate, cream un produs foarte bun, al carui destinatar final este individul si il oferim industriei care este liantul dintre noi si oameni. Industria are de castigat la randul ei bazandu-se pe calitatea atent controlata a produselor YKK si folosind solutiile de inalta tehnologie si productivitate pe care le furnizam impreuna cu produsul propriu-zis.